Motivation og Fitness

Motivation og Fitness

motivation

Jeg tror næsten også alle har lavet et nytårs forsat som indebærede sundhed. Jeg nåede ikke særlig langt før mit sundheds forsæt crashede, Jeg havde aftalt med mig selv hele Januar måned var der NUL slik og søde sager.Det holdt den måned men så havde jeg meget sukkertrang derefter og det crashede fordi jeg gik amok. Jeg har ikke et problem med at være overvægtig , Jeg vil nok sige at jeg er normal vægtig da jeg har en flad mave som nogle gange puster let ud. Mit forsæt var at have en “tumblr mave” til sommer men da jeg begyndte trænning , blev det for hårdt og jeg overbelastede min krop og havde ondt i ryggen i en kort periode på 2 uger. Derfor går min trænning ned af bakke.  jeg vil gerne snart igang igen. Men det går lidt langsomt da jeg har meget dårlig tålmodighed og keder mig når jeg træner.

Men nu har jeg fundet et smart app som næsten gør træningen som en “leg” det er appen 30 day ab challenge, jeg kan personligt godt lide appen da den udfordre mig og det med man skal “åbne en låge” hver dag gør det også lidt julet og hyggeligt. det eneste dårlige er at jeg ikke syntes appen giver de store resultatere men når jeg først er startet bliver det jo kun nemmere ;).

Jeg elsker at sidde lørdag aften på at finde lækre billede som disse og gemme dem på min iphone så jeg kan kigge på dem hver gang jeg ikke rigtigt har lyst til at træne men burde. Jeg ved godt det måske lyder mærkeligt men jeg syntes at avocado og tomat mader giver en god motivation til at være sundere er det bare mig eller hvad? 🙂

 

-Fia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Motivation og Fitness